Kerst en nieuwjaar Gesloten van 24-12-2022 T/M 02-01-2023

Automaatbak spoelen

Onderhoud aan automaatbak want ook uw automaat wil af en toe verse olie !

Uw voordelen op een rij

Automaatbak spoelen

Het MotulEvo-concept is de eerste 100% complete Verversings-reinigings beurt voor de olie in uw automatische versnellingsbak.

• Probleemloos en optimaal schakelen.

• Het voorkomen van vroegtijdige slijtage.

• Het voorkomen van onnodige hoge kosten.

• Een langer leven van de automatische transmissie Waarom het belangrijk is om ook de olie in u automatische versnellingsbak op tijd te verversen.

Veel auto fabrikanten zeggen dat de automatische versnellingsbak `Fillid for life `is. Er is echter wel degelijk een verversings termijn voor de olie die afhankelijk is van het type auto.

Informeer hier over bij onze garage.

Zodra de versnellingsbak slecht schakelgedrag vertoont .

Is het eigenlijk al te laat.

Een bonkend geluid of het overslaan van de versnelling zijn problemen die kunnen ontstaan als gevolg van opgehoopt vuil in het mechanisme.

Voorkom onnodige kosten en laat op tijd de olie van uw automatische versnellingsbak grondig verversen.

Carservice Ri-Car in Landgraaf De garage voor alles wat u ook nodig hebt, zij het voor routine-onderhoud en service of APK keuringen, wij zorgen ervoor dat u alleen het hoogste niveau van service ontvangt. Bent u op zoek naar specifieke onderdelen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Uw auto is bij ons in de beste handen voor onder meer: Routine onderhoud en service APK Keuringen Banden Uitlaten Accu´s Auto elektra Motormanagement Emissie test